Schaatsen voor Daniel

Op *zaterdag 8 februari* a.s. vindt de eerste editie van _Schaatsen voor Daniel_ plaats op de Schaatsbaan Rotterdam ⛸.

_Voor wie schaats jij kanker kansloos?_ Schaatsen met als doel geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, om wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC. 💰

Ga naar *www.maakkankerkansloos.nl*, _kies een tijdsblok wat voor jou het beste uitkomt en schrijf je nu in!_ Iedereen kan meedoen, getraind en ongetraind, jong en oud! Dus haal je schaatsen uit het vet en we zien je graag op zaterdag 8 februari! ❤❄⛸

*De inschrijvingen zijn geopend!* ⛸ Samen gaan we schaatsen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker. Wil jij je net als @heinotterspeer ook inzetten voor kankeronderzoek in het Erasmus MC? _Schrijf je dan in en kom schaatsen op de @schaatsbaan_rotterdam._