Patrick Roest wereldkampioen allround

Afgelopen zaterdag stond Patrick na 2 afstanden ( 500 en 5000 ) op de eerste plaats. Na de 1500 op zondag tegen de uitstekend presterende Noor Pedersen met een ongelukkige wissel stond hij achter hem als 2e in het klassement.
Hierna reed Patrick een uitstekende 10 km, waarna Pedersen en Kramer met hun 10 km het toernooi afsloten.
Door een val van Pedersen werd Patrick de nieuwe WERELDKAMPIOEN ALLROUND 2018.
Het bestuur van de IJsvereniging Lekkerkerk feliciteert Patrick met deze geweldige prestatie.
De huldiging voor zijn 2 medailles op de Olympische Spelen en de prestatie in Amsterdam zal a.s. vrijdag plaatsvinden.
Onze voorzitter zal om 17.00 uur Patrick verwelkomen in ons clubgebouw op park Weydehoeck,  waarna een toer door het dorp en een huldiging op het gemeentekantoor plaatsvindt.
Bestuur IJsvereniging Lekkerkerk

PATRICK ROEST met 2 medailles terug van de Olympische Spelen.

De IJsvereniging Lekkerkerk is trots op zijn lid Patrick Roest die in PyeongChang zilver behaalde en op de 1500 meter met een persoonlijk record  brons met de ploegachtervolging realiseerde.
Op initiatief van de Gemeente Krimpenerwaard zal een huldiging plaatsvinden.
Nadere mededelingen hierover volgen.
Bestuur IJsvereniging Lekkerkerk.